Hotell Madrid

Hitta inspiration till Hotell i Madrid

I Madrid finns några underbara ställen att bo på. Så oavsett om du reser med låg budget eller om du är en lyxresenär så finns det gott om hotell att välja på i Madrid att välja på. Faktum är att några av Spaniens mest framstående och väldesignade hotell finns i Madrid, medan flera lugna, familjedrivna ställen också bidrar till Madrids utmärkta urval av boende.

Sök Hotell Madrid

 

Adler Hotel Madrid

Calle Velazquez 33, Goya 31; +34 914 263 220;
Detta vackra hotell i fashionabla distriktet Barrio Salamanca är ett av Madrids finaste hotell. Hotel Adler finns inuti en renoverad 1800-talsbyggnad och hotellet behåller charmen från gamla tiders Madrid, men med 2000-talets klass. Alla rum här har antingens stadsutsikt eller utsikt över gårdsplanen och den typ av lyxiga sängkläder, badrumssaker och allmänna bekvämligheter som man väntar sig av ett 5-stjärnigt hotell av denna klass. Dekoren går i stil med byggnadens 1800-talscharm, men med pålitligheten och bekvämligheten hos de flesta moderna bekvämligheter och dess läge bland de rika och kända i Madrid gör det här till en perfekt plats för kändisspotting, shopping av hög kvalité eller helt enkelt elegant avkoppling.

Gran Melia Fenix

Hermosilla 2; +34 902 14 44 40;
Detta förtjusande resorthotell är klassiskt vackert, med en enorm glaskupol som lyser upp mahognylobbyn med sina perfekta färger som kännetecken. Rummen är inredda i traditionell stil och moderna faciliteter.

Pension Paquita

Calle Lacoma 5; +34 91 730 37 05;
Detta charmiga, familjedrivna pensionat ligger i nordvästra delen av Madrid, långt bort från stadskärnans rusning, men ändå mycket nära Lacoma tunnelbanestation. Detta medelklasspensionat är rent och välskött och erbjuder prisvärt boende på en lugn gata.

Abba Atocha Hotel


Santa María de la Cabeza 73; +34 91 473 91 11; Atocha Hotel är ett stilrent, bekvämt medelklasshotell som drivs av hotellkedjan Abba. Det är central beläget, endast några få minuters gångavstånd från Parque del Retiro och Reina Sofía och erbjuder rena, bekväma rum till en rimlig kostnad.

Cat’s Hostel

Calle Cañizares 6; +34 91 369 28 07;
Budgetresenärer och ryggsäckresenärer kommer att älska detta trendiga, roliga ungdomshostell som ligger precis vid sidan av huvudgatan Calle Atocha's genomfart i de centrala delarna av Gamla Madrid. Hostellet ligger inuti ett renoverat spanskt palats från 1600-talwet och erbjuder gratis frukost, bäddning, en trevlig bar och avslappnad, icke-party atmosfär.